Sometimes we're gonna have to lose

Kom nyss hem från stallet och jag måste faktiskt säga att det gick ganska bra och rida, Koppen blev det (: Hade dock önskat att han hade gått fram lite mer och inte dragit sig så mycket innanför spåret. Men han hade ju gått två lektioner innan så det är väll ganska förståligt om han var lite trött!
Nästa vecka kommer att bli ett rent helvete med hemkunskapsprov, svenskaprov, nationella i matte och orienteringsprov!  Jag kommer seriöst att dö!
Vill också säga att jag är så sjuuuuukt trött på allt skitsnack och falskheten bland vissa personer. Fattar inte hur man orkar bete sig på det sättet och hur man kan tro att det bara ska gå ostört förbi utan konsekvenser.
Huhu, valborg imorrn då om någon skulle ha missat det! Jag har stora problem!!!! VAD SKA MAN HA PÅ SIG?? Men det fixar sig, hoppas jag

Detta är ett smakprov på mina väldiga målartalang! OBS! Tavlan är inte klar än så döm den inte för hårt (:

Stallet

Inte alltför jobbig dag i skolan idag heller, matte, kolla klart på filmen les choristes på franskan (väldigt bra film förövrigt), halv so:lektion, kiosken med Helena och sjunga och göra snygga dansmoves till bla grease låtar! Och sen var det idrott och orientering jag och Emma var såklart BÄST!!
Sen gick jag hem och åt lite och nu så väntar jag bara på att mamma ska komma hem och skjutsa mig till stallet.
Linn räddade också min dag och sitter i kiosken imorrn iställer för mig, räddare i nöden verkligen!

Valborg

Så nu är valborg fixat, i think (:  Det kommer att spenderas med min tjejjor + fler!
Förövrigt så har jag spelat och sjungit i'm yours i en timme snart och jag kan den nästan utantill! :D
Det var nog allt jag ville, puss hej och godnatt för det kommer nog inga fler inlägg idag.

Stolt tjej!



Jag var faktiskt ute och sprang! idag (Y) ungefär 5 kilometer och jag är väääldigt stolt över migsjälv att jag orkade ta mig ut och så!

Under dagen i skolan har vi hunnit med att bestämma vilka tryck vi ska ha på skoltröjjorna och skrivit våra namnteckningar. Ganska skön dag ändå, inte så jobbiga lektioner och på franskan kollade vi på film. På håltimmen så drog jag och Helena ner till Frosths och fikade, citronpaj och cola MUMS!

Och snart är det valborg! Taggataggatagga! Vet inte riktigt vad jag ska göra men förhoppningsvis så blir det roligt och spenderas med bra sällskap, nu äre gitarr som gäller ett tag (:

I've been feeling so alone

Jag måste bara få sagt att jag har världens bästa vänner! Jag vet precis vilka jag litar på och kan berätta allt för, och vilka som jag inte kan göra det med. Det har det sista halvåret visat mig och jag har faktiskt aldrig mått bättre!
Nog om det nu, idag har faktiskt vart helt okej inte alltför jobbigt och så. Svenskan var faktiskt riktigt rolig eftersom vi inte hade någon lärare satt vi bara och snackade och skrattade hela lektionen.
Efter skolan så drog jag hem och skulle sola ett tag men det blåste så kallt att jag gick in igen efter typ en timme. Sen kom Anna hit så jag satt och pratade lite med henne och kollade på tv och så och sen helt plöttsligt var klockan nio.
Skulle behöva plugga lite svenska, men det får vi se om jag orkar med, nejnuså hejdåååå!

Facebook

Nu sitter jag hemma hos mamma och har ont i mitt öga! Som melissa snärtade sin svans i, aaaaaj! ;O
Aja och så har jag skaffat en profil på facebook, men jag fattar inte varför eller vad man ska göra men det visar sig väll. Och imorrn är det dags för skola igen, inte pepp alls men vi är lediga på fredag iallafall så det är väll helt okej. Ska snart sova tror jag eftersom jag gick upp så tidigt!
Ni får ha det bra, sovgott!

Tävling

Dagen började med att jag åkte till stallet vid 8 ungefär och hjälpe till att packa hönät och lite andra sånna småsaker sen lastade vi hästarna och åkte till Lanna, Märta och Melissa hade fight i transporten också!
Jag och Emma åkte med Stefan och Emmas mamma och av någon konstig anledning höjde de volymen på radion när vi började sjunga med xD
Sen var det tävlingsdags med lite blandade resultat, två hästar surade ihop och vägrade galoppera men för de andra två så gick det bra!
När alla var klara så åkte vi hem, lastade ur hästarna och plockade ur alla grejjor och så fick pappa komma och hämta mig. då var väll klockan ungefär halv 5 jag fattar inte hur hela dagen kan försvinna bara sådär!
Just nu sitter jag bara och väntar på mat, jag tog en massa bilder på emmas kamera så vi får se om hon kan skicka över ett par som jag kan redigera och så och som kanske kan komma att dyka upp på bloggen lite senare.

Bilden är från sportlovet när jag var nere hos Emelie!

Solig lördag

Dålig uppdatering jag vet, men jag känner verkligen inte för att sitta vid datorn i det fina vädret!
Gud vilken skön dag, sova precis hur länge jag vill och sen ut i solen och solat och läst ungefär hela dagen hoppas bara på att jag har fått lite färg iallafall. Sedan har jag bakat pizzadeg, haha jag är sååååå duktig!
Ikväll ska jag bara ta det lugnt hemma och så tror jag, jag ska till stallet imorrn vid halv 8 så jag ska nog gå och lägga mig rätt så tidigt om jag ska komma upp. Men det ska bli jättekul och jag önskar Emma och resten av laget lycka till!
Tar med mig kameran så det blir nog en del bilder därifrån imorrn när jag har kommit hem.
Nu: läsa eller film, har inte bestämmt mig än! (:

Lovin' the weather

Åhhh vad fint väder det är, hur kan man inte gilla det lixom? Det var allt jag ville säga egentligen, nu tillbaka till solen!

Sängdags

Nu har jag städat mitt rum och rensat lite grejjor och så, ganska skönt att inte ha saker liggandes överallt. Sedan har jag setat med gitarren ett tag också, vad skönt det är att komma igång och spela lite igen!
Det blev bara ett litet kort inlägg, jag orkar inte mer nu ska jag ta och borsta mina tänder och sova. Skola imorrn igen och sen är det helg! Guuud så skönt det ska bli.
Puss!

Romeo, my romeo

Min favoritlåt just för tillfället är denna:

Låten heter Love story av Taylor Swift. Men jag är ganska ombytlig och byter favoritlåtar minst en gång per vecka.

Precis som jag visste så har jag ont i HELA kroppen idag, hoppas att det går över snart bara. Idag har varit en lugn skön dag i skolan, eller först var det ju nationella i matte men det gick ganska bra tror jag. Sen fick vi reda på vilka grupper vi ska ha på so:n och vilken religion vilken grupp ska göra en redovisning om. Jag fick iallafall Buddhismen, helt okej. Efter det var det bara bild och musik kvar.
Mitt rum är i stort behov av röjning så jag ska ta och städa lite faktiskt!

Ont

Usch vad jag kommer att ha ont imorrn! Först basic med Evelina och det var riktigt jobbigt kan jag säga och sen åkte jag direkt till stallet och red på BV, åhhh vad det gick bra! :D Man  blir så glad och possetiv till allt då, han var verkligen heeelt underbar. Gjorde precis som jag ville, superstadig i formen och körde inte in näsan. Men man får allt i handen när vi galopperar så både jag och han var helt slut när lektionen var över. Men det var iallafall superkul och jag är faktiskt jättenöjd idag .
Nu är jag iallafall klar med alla nationella prov i Svenska och Engelska, gjorde det sista på svenska muntliga idag. Och imorrn är det dags för matte. Hoppashoppashoppas att det går bra!
Nej nu ska jag tillbaka till att lyssna på musik och ta igen mig efter dagen.
Söt liten Sabina!

Sleep tight



Jag vet, bilden är jättefin men skitsamma.
Nu har jag setat med gitarren i över två timmar sen tröttnade jag och satte mig vid datorn och pratade med lite trevligt folk på msn.
Just nu sitter jag och lyssnar på Love story med Taylor Swift och ska göra franskaläxan, sen ska jag ta och sova tror jag. Så inga fler inlägg idag, godnatt darrrlings!

Dance fucker dance!

Skola idag igen då, ännu jobbigare att gå upp idag...kan ju kanske bero på att jag somnade senare, men det får jag ändra på ikväll. Vi fick iallafall reda på sammanställningen av alla delar av nationella proven i engelska och jag blev vääldigt nöjd och glad när jag fick reda på att jag har säkrat mitt mvg som slutbetyg.
Sen hade vi muntligt  np i svenska och jag pratade faktiskt ganska mycket, men så fort Lena kom i närheten så fick jag ingenting sagt, men vi ska köra mer imorgon och då får jag skärpa till mig lite.
Efter skolan så stack jag ner till nautilus och tränade lite med jennie (och fredrik), det känndes ganska ovärt egentligen för att jag orkade verkligen INGENTING! Aja vi skyller på att jag är trött idag.
Innan jag åkte hem så kollade jag lite på skor, men jag hittade inga speciella som jag ville ha så det får vänta lite. Jag gick in på Lizas Parfym och köpte en ögonskugga till Emelie som hon ska få nästa gång vi träffas också och vad står då på hyllan bakom? Jo, Kate Moss luxury edition parfym med nedsatt pris! Åhhh vad jag vill ha den, den lukar verkligen helt underbart så så fort jag får pengar ska jag dra mig ner på stan och köpa den.
Nej nu ska jag slå mig ner och spela lite gitarr!

Måndag och skola


Hiiilda!

Min söthund på bilden ^^
Första dagen i skolan, jobbigt! Usch vad trött man är på den här skiten. Men nog om det, vi fick sluta lite tidigare idag iallafall det var uppskattat. De flesta lektionerna kännes ganska värdelösa faktiskt, förutom matten där vi fick plugga till nationella som vi har på torsdag och so:n där fick vi iallafall reda på hur det gick på eptn. Jag kan ju bara säga att jag blev väldigt glad när jag fick tillbaka häftet!
Hmm...nu ska jag nog snart  ta och slänga mig in i duschen och sen spela lite gitarr, det kan nog behövas!

Söndag

JAG HATAR SÖNDAGAR!
Egentligen ingen dålig dag, riktigt trevlig faktiskt. Har umgåts med Emma ungefär hela dan, men jag kan inte undgå att bli nere och trött som alltid när det är söndag. Det bara blir så, skola imorrn och jag vill inte, jag orkar inte...men jag måste. Jag flyttar ju varje söndag också, jag har inget emot att flytta såhär egentligen men jag tycker bara att det är så drygt att packa, åka till pappa/mamma och sen packa upp igen. Fast jag brukar ju faktiskt aldrig orka packa upp, jag bara häller ut allt på golvet. Det är enklare så.
Dagen började med att Emma kom hem till mig och vi drog upp till stallet, skulle städa men riktigt så blev det ju inte. Men Emma red iallafall och så gick vi hem till mig och satte oss i sängen och båda var heeelt slut, Emma lyckades somna medans jag kollade på klipp från fredagens talang. Haha för söt!
Och nu sitter jag hos pappa och funderar på att sova snart, jag är så sjukt trött och jag har ingen anig om hur jag ska orka ta mig upp imorrn. Jag tänkte slänga in en bild ^^ Men jag visste inte riktigt på vad, de på Emma är inte direkt nya och så, bilder på mig är väll kanske inte så kul och mina egentagna bilder har jag ju lagt upp ett par stycken för inte så länge sen.
Vad vill DU se för sorts bilder?

Home

Sååå nu är jag hemma igen :) Hela helgen har spenderats med bästa Emma, och såklart lite annat folk också.
Igår var det musikhuset och lite annat och sen hem till Emma och titta på film och sen sova. Idag har jag varit i stallet en sväng med Emma, hon skulle rida på Melissa och träna inför lagtävlingen nästa vecka. Sen bar det av ner på stan och köpa godis och sitta i solen och bara njuta av det underbara vädret, träffade Anton en sväng också. Efter det så var det bara att dra hem, duscha, äta och fixa sig sen gå ner på stan igen. Och nu sitter jag här i sängen, med godis och dator i knät, men nu ska jag nog ta och sova. Ska upp till stallet och städa imorrn förmiddag, woohoo!
Aja goodnight!

Godnatt!

Nu ska jag nog ta och sova snart, och imorrn blir det nog inget inlägg. Åker till Emma någon gång under dagen och så ska jag sova där, det blir skitkul tror jag!!!
Aja så ha en bra fredag puss, hej och godnatt!

Min dag

Dagen har spendarats med Emma! Vi gick ner till badhuset och badade..ja vad annars? Sen åt vi baguetter från 37:an och gick hem till mig och bara slängde oss i soffan! Helt slut båda två, och ingen aning varför. Uuuh vad trött jag är, men ett tag till får man väll försöka hålla sig vaken. Vad jag ska göra senare vet jag inte, hoppas på att jag piggnar till lite så att jag orkar göra något över huvudtaget. Nu ska jag ta och fortsätta titta på tv ett tag till.
Och förresten, så kom min mamma hem nu...hon som klagade på att jag hade köpt en för dyr klänning hon köpte iallafall en klänning för 3000 spänn! Så nu har hon inget att klaga på! Mohahaha!!


Designen!

Så, nu är jag klar med desigen. Och nu SKA jag låte den vara! He he hoppas jag,  men håll inte inne med kommentarer om den, bra..dåliga..förbättrningar och sånt för jag vill ju bara att det ska bli bättre! Nu är den lite enklare, inte lika rörig iallafall och lite mer färgglad, hoppas att ni gillar den.
Om en liten stund ska jag träffa Amelie, vad vi ska göra har jag inte en aning om, men det visar sig väll. Nu måste jag faktiskt fixa till mig lite.
Pusshej!

The head starts spining and never stops

Gaah vad trött jag blir på migsjälv, att jag aldrig kan bli nöjd! Så nu funderar jag på att göra om desigen, inte helt och hållet men litegrann iallafall. Det som jag har nu känns rörigt och tråkigt så vi får väll se om jag kan hitta på något bättre!

Morrrrning

Gud vad jag älskar att ha lov! Gå upp vid 12 och verkligen känna 0 stress, sånt gillar vi!
Nu ska jag nog ta och fortsätta redigera bilder från igår, om ni har tur så kanske jag lägger upp någon lite senare också. Men först tänkte jag visa er ett youtube-klipp som jag bara inte kan få nog av, tjejen har lungor kan man ju lungt säga!

I'm too awake for this to be a nightmare

Idag har jag och Mikaela först tränat och senare så gick vi ut på en liten fotoprommenad, lite halvspontant sådär. Visste inte vart vi skulle gå eller vad vi skulle ta kort på men vi hammnade på lite olika ställen. Det var väldigt trevligt faktiskt, när jag kom hem så fick jag cheescake, mmm så gott det är! Men nu är det slut ;O
Tänkte slänga upp ett par bilder från idag också, säg gärna vad ni tycker om dom ! :)
Ville bara passa på att tacka min snälla mamma för att hon satte in pengarna på min mobil, så nu har jag gratis sms igen.


Av någon anledning kan jag inte låta bli att älska den här bilden!

Nyvaken

Vaknade nyss så nu ligger jag i sängen och äter godis och funderar på vad jag ska göra idag. Och nu fick jag ett sms om att mamma eller pappa  har laddat min mobil med 200 kronor, taaaaack!!
Nu ska jag ta och smsa till mickis om vi ska träna eller inte

Omoget?


Häst?

Seriöst, hur omogen får man bli? Att hoppa på någon och klaga på dens utseende utan att ha pratat med personen eller ha sett en i verkligheten. Åhhh jag blir så arg! Det är ju inte så att jag tar åt mig, inte alls. Men jag blir bara så störd av hur man ens kan få för sig att kommentera någons utseende som man inte ens känner! Jag har inte världens största självförtroende men tillräckligt mycket för att fatta att jag inte ska ta åt mig av vad de säger. Jag blir bara såååå irriterad, hur kan man sova med gott samvete om man går runt och lägger sånna kommentarer. Låter andra må dåligt (inte för att jag gör det, men någon annan kanske skulle) och låtsas som ingenting.

Hur söt får man vara?



Detta är då Tiinas valp, hur söt som hellst verkligen. Jag fick ingen bra bild för..ja ni vet väll hur valpar är, kan inte vara stilla i två sekundrer. Iallafall så heter han Rossi eller Rossie jag vet inte riktigt hur det stavas xD 5 månader gamal är han,  det kankse jag skrev igår? Jaja det spelar väll ingen roll, nu ska jag nog ta och vara lite duktig och packa upp mina väskor och så, annars hamnar bara allt på golvet och så får man massa skäll! ^^

Dagen

Jag vaknade och åkte ner och tränade, väldigt jobbigt men sämmtidigt otroligt skönt! Jag kommer inte ens ihår när jag var där nere sist, så det behövdes ju nu efter all påskmat kan jag ju säga.
Tiina har köpt en  hund också, en fem månader rottwieler valp som vägrade vara still när jag skulle ta kort men jag lägger nog in något iallafall imorrn.
Nu på kvällen åkte jag till min mamma och åt mat, sen var jag och Mickis ute och gick en sväng i den stora staden, när jag kom hen så fick jag cheesecake vilket var väldigt uppskattat kan jag lova!
Nej nu är klockan 1 och jag ska nog ta och sova, godnatt folket!

Ny blogg!

Såå nu har jag fixat ny blogg, jag var verkligen inte nöjd med den designen jag hade på blogspot så jag kände verkligen inte för att skriva något, men nu är det nya tag!
Jag är verkligen sämst på att fixa designer och så, så om någon vänlig själ vill ge mig hjälp och tips så uppskattas det väldigt mycket.

RSS 2.0