Sick

Igår var det bröllop och det var riktigt kul, förutom ont i fötterna ovh 20 miljoner myggor. Bilder och mer info kommer sen, idag har dock varit mindre bra. Vaknade 5 i natt ovh mådde illa menn tänkte inte mer på det och somnade om. Klockan 9  vaknade jag igen och den här gången kunde jag inte somna om igen och jag mådde mer illa, så nu sitter jag här magsjuk! Men jag tror/hoppas på att det har lagt sig nu för jag mår väldigt mycket bättre nu än vad jag gjorde för ett par timmar sen.

Fredagsmys

Jag kom nyss ut ur duschen och nu ligger jag i sängen med datorn (ovanligt...) och jag tänkte kika på en film och mysa under täcket.

Imorrn gifter sig mamma och Thomas i Köping så jag måste upp tidigt bara för att fixa mig, usch vad det är jobbigt att vara tjej ibland. Men lite kul också! Jag tror att jag ska försöka locka mitt hår så det lär ju ta sin lilla tid, hoppashoppashoppas att det blir bra bara. Mina nya skor ska invigas också, undrar hur länge jag kommer att stå ut utan att pajja mina fötter helt totalt?

Eyelash extension





Städning

Idag vad det skola igen då, jag var ju "sjuk" igår. En aning jobbigt att gå upp och inget speciellt att göra i skolan..ganska drygt alltså!
Efter skolan var jag bara hemma och åt sen gick jag över till farfar och städade (vilket jag får pengar för).
Och nu efter det har jag bara slappat i sängen med Ps och så. Bild kommer i ett eget inlägg, vill mest bara se hur det ser ut såhär i bloggen!

Shopping



Detta + en väska och navelpiercing var vad jag köpte i Stockholm!

dålig uppdatering

jag har inte hunnit sitta vid datorn längre än en halvtimme de senaste dagarna och då har jag inte hunnit blogga riktigt. I måndags lekte jag med frida hela dagen och kom hem vid nio så skulle jag äta, duscha, städa, packa och fixa saker inför Stockholm. Igår kom vi hem vid 11 och då var jag så himmla trött att jag inte orkade göra något annat än kasta mig i sängen.

Stocholm då, det var mestadels kul lite segt mellanåt men det får man kankse räkna med om man ska gå 10 timmar på stan. Malins byxincident var väll kankse inte heller det roligaste som kunde ha hänt men men... Mycket shopping blev det iallafall. Ska inte avslöja för mycket men jag är sjuuukt nöjd med skorna jag köpte iallafall. Bild på allt jag köpte kommer ikväll, jag hinner inte nu. Dagen spenderades med Emma Keller och Helena på förmiddagen och Malin, Emma Åkergren och Melissa på eftermiddagen +  småsunder med massa annat folk.

Nu ska jag dra mig över till Hariett och prata lite om städningen jag ska göra där och sen ska jag dra upp till stallet.

Tha weekend

Jag har pysslat med mest ingenting i helgen. Mickis var här i tosdags och vi sjöng lite och så, väldigt trevligt! Sen har jag pillat med photoshop och ätit godis.
Igår kom Anna och Philip hit  och var barnvakt åt Olle, vi tittade på film Darkness falls och The village blev det emn jag hann inte se klart hela village men det jag såg av den var väldigt bra så jag får väll ta och se slutet nån dag snart. Darkness falls är då en skräckfilm om ni ville veta, lite halvläskig sådär...kanske inte sådär superlyckat att kolla på den när man ska sova hos farfar sen.
Nu tror jag att jag ska byta om, borsta tänderna, sätta på en film och mysa i sängen!
Cya

Slitna jeans



Jag hade lite tid över i torsdags och tog ett par jeans som jag aldrig använder och gick loss med fil och rivjärn, detta blev då resultatet! Ett bra tips om man inte känner för att köpa ett par slitna jeans och råkar ha ett par som man normalt inte brukar använda. Då får man byxorna precis som man vill ha dom också.
(längre ner på baksidan finns det fler slitningar men de ville inte vara med på bild)

Dazzling diamonds



Ännu en photoshopad bild, men den här gången på mig (!) jag vet att jag har använt bilden förut men den var den enda jag hade som skulle kunna passa till den här redigeringen.

Nu tycker jag att ni ska sätta igång att kommentera, det uppskattas alltid och gör det roligare att blogga.

Nu ska jag ta och sova, godnatt!

EmmaKeller



Jag har alltid gillat den här bilden på söt Emma, vet inte riktigt  men jag gör det bara (orginalet alltså). Nyss bestämmde jag mig för att sätta mig med ps igen och detta blev resultatet, och jag vet att jag inte är duktigt och att det här är enklet men jag tycker att det är kul!

Photoshop

Sitter och leker med bilder på Alex i photoshop, det var jättelängesen jag gjorde något seriöst här nu och hada nästan glömmt bort hur kul det är! Nu måste jag tillbaka till det, kanske kommer upp lite resultat sen.

Kirsti himmelsfärd

Idag är det då kristi himmelsfärd och vi är lediga tors - fred från skolan! Det behövdes verkligen, det slutade med att jag sov hos Frida igår. I morse ringde tydligen klockan vid halv 8 och Frida pratade med mig och jag svarade...men jag kommer verkligen inte ihåg det! Lite läskigt faktiskt.

Nu har jag precis kommit hem till mamma eftrsom pappa moch max har åkt upp till jämtland nånstans och ska fiska/jaga. Så jag sitter och väntar på Mickis som snart ska komma hit.


Kiwi

Så, nu är jag hemma igen och har nyss ätit. Mmm grillat! Ridningen gick super och jag ska få hjälpa till lite när Yvette behöver hjälp och så, det ska verkligen bli jättekul och jag bara hoppas på att det går lika bra i framtiden. Dock vad det vääääääldigt jobbigt, jag fick driva som en galning den första halvtimmen men det kan jag ju kanske behöva.

Snart ska jag umgås lite med Frida men innan måste jag kasta mig i duschen, känner att jag luktar häst och det är väll kanske inte riktigt helt okej!

Après l'école

Sitter hemma hos mamma och ska snart dra iväg till stallet men jag måste försöka hitta något att äta först. Jag tror i´nte riktigt att jag har fattat att vi har långhelg nu men det ska bli så otroligt skönt! Och på tisdag ska vi Stockholm, kuuul :-D

Huhu nu fick jag reda på att jag ska rida Kiwi ikäll, lite läskigt men hon är ju snäll så det ska nog ga bra...hoppas jag!

Det är nu som livet är mitt

Jag har aldrig glömt vem jag var
Jag har bara låtit det sova
Kanske hade jag inget val
Bara viljan att finnas kvar

Jag vill leva lycklig för att jag är jag
Kunna vara stark och fri
Se hur natten går mot dag
Jag är här och mitt liv är bara mitt
Och den himmel jag trodde fanns
Ska jag hitta där nånstans

Gabriellas sång är nog världens finaste!

Den sitter jag iallafall och sjunger på nu, eller ja försöker. Och snart ska jag ta tag i att plugga men det är ju drygt! Aja måste man så måste man.
Annars har jag inte gjort mycket idag, skola och sen hem och laga mat till mig och Max och ja det gick att äta!

Fire

GLAD TJEJ!!
Jag kan ju säga att jag blev vääääldigt possetivt överraskad av hur bra nationella i matten gick, missade bara 3 poäng sammanlagt på alla delarna så jag är supernöjd.

Dagen började med skola, väldigt dryg dag faktiskt. Sedan gick jag ner till garnalia med Emma, Malin, Amanda och Emma Nilsson och lyssnade på sångeleverna. Speciellt mycket cred till Lovisa som var hur duktig som hellst!

Efter det bar det av ner till Lindeskolan och repa för första gången, det gick helt okej faktikst och jag tycker att vi var duktiga för att inte ha spelat tillsamman på jättelänge.

Curly

Jag hade tråkigt och satte mig och lockade håret...lite svårt att komma åt överallt men för att vara första gången jag gör det så är jag ganska nöjd!


Pretty damn good

Min pappa är för söt! Han åkte och handlade lite frukost och sånt till imorrn och kommer hem med glassar till oss också, sånt uppskattas.
Jag var ju duktig och hjälpte mamma med att baka bullar och jag kan faktiskt om jag vill, tro det eller ej. Lite mycket deg kanske det blev, har inte varit direkt sugen på något att äta sen dess.
Jag funderar på att testa locka mitt hår med platttången, eller försöka och se om jag kan. Blir det bra kommer det nog upp en bild på det sen, men hoppas inte på för mycket!

La nuit

Den bästa franska filmen jag har sett är definitivt Les Choristes (inte för att jag har sett särskiljt många men ändå) Så otroligt mysig film, här kommer ett smakprov från den:


(De börjar inte sjunga förrens 35 sek in i videon)


Solen är framme nu igen och hur härligt är inte det?! Man bli mycket gladare och får mer energi då, och sommaren är påväg gosh så skönt. Det gör ju inte en direkt mindre glad.
Dagen har bestått av att ligga ute i solen och lyssna på musik, och nu ska jag snart hjälpa mamma att baka bullar. Jag orkar aldrig skriva längre inlägg längre, men jag får väll ta och hitta på något att skriva om ikväll. Pussciao!

Lördagkväll

Har tänkt att skriva ett inlägg hela dan men har inte riktigt orkat. Idag har jag inte gjort så mycket, färgar mitt hår och sen vart hos Mickis med henne och Linda och kolla på Eurovision.
Jag är för trött för att orka skriva mer nu, kommer nog mer imorrn!
Pusshejochgodnatt.

It's a litte too late

Hur kan man vara såhär trött? Jag borde vara pigg och glad, det är ju helg och underbart väder! Men allt jag orkar är att sitta här och kanske ta mig till soffan och tvn lite senare.

Idag tror jag att det blir en -ta hand om dig själv dag. Fick inspiration av Mickis så nu vill jag bara lägga mig i badet med ansiktsmask och doftljus! Så får det bli tror jag. Färgning av mitt hår kör jag på också så jag slipper det orangea och min osåsnygga utväxt.

Torsdag



Oj vad klockan är mycket! Har ju inte hunnit gjort nånting sen jag kom hem.

Aja skolan var väldigt skön American History X på engelskan, göra frågor på so:n, bild och musikhistorieprov. Det var faktiskt mycket enklare än förväntat, dels för att en viss person skrämmde upp mig och sa att det var jättesvårt...

Resten av dagen spenderades med Frida, vi hyrde Fjorton suger och tjockde oss med godis myyys!

Nu måste jag nog faktiskt ta och borsta tänderna och sova snart.
Godnatt!

Musikhistoria

Uhuhu jag sitter och pluggar musikhistoria och det SUGER! Hoppas bara att jag får in något i skallen så det går bra på provet imorrn.

Idag har jag vart i skolan och: haft matte, franska (gjorde muntligt "prov"), SO (ministerprov), gitarr, svenska och idrott (springa 5:an på tid).

Sen tog jag sällskap med Frida och Evelina hem och så lämmnade jag musikhistoriagrejjor hos Melissa och sen åkte jag till stallet. Dressyrpass på BV blev det och han gick som en dröm! Lite hoppa upp och ner i början när vi inte ville samma sak men förövring lyssnade han superbra och brydde sig inte ens om dörren...

Tillbaka till pluggandet nudå!

Kjol


Denna kjol köptes av Anna för 75 :-
Synd att jag inte kunde få en bra bild men min kamera funkar inte så himmla bra på självutlösare.
Haha vad tomt mitt rum ser ut där! ^^

All you do is take

Ja då var teorin i np kemi klart! Det var skitsvårt och gick sämst.





Låten fastnar verkligen på hjärnan!

Imorrn ska vi springa 5an på tid och ha so-prov på Sveriges ministrar...
Nu ska jag nog ta och plugga lite och spela gitarr.
Ciao!

Studiedag!

Så otroligt skönt att vara ledig idag, inte lika skönt att vaka till att min låtsasbror sitter i garaget (som ligger precis under mitt rum) och spelar trummor!
Imorrn är det nationella i kemi usch det känns inte bra alls..
Nej nu kallar duschen på mig.

Crusing

Hemma igen nudå, det gick bra i Gyttorp Emma blev 6a och placerad och laget kom 3a. Men jag tyckte att dommaren dömmde lite konstigt...

Snart bär det av hem till Melissa och sen ner på¨stan i think . Det är ju crusing idag! Mer om det sen, har varit lite dåligt med bilder men det kommer nog ett par stycken sen.

Fredag

Skolveckan är slut och det är verkligen superskönt! Men är lite rädd inför nästa, nationella i kemi känns inte bra alls.

Nu förstår jag verkligen varför alla älskar spotify, det är ju hur smidigt som hellst. Jag har inte gjort så jättemycket idag egentligen, ätit godis, kollat på film och spelat gitarr. Gud så skönt det är att jag har tagit tag i att börja spela mer, nu kommer jag ihåg varför jag tycker att det är så kul!

Imorrn så ska jag åka till Gyttorp med min gullunge Emma och vara stöd/hjälp när hon ska tävla, det ska bli kul att komma iväg sådär igen. Det kommer säkert att gå bra men vi önskar henne lycka till iallafall! <3

JennieGustavsson

Lekte med Jenni idag! Det var ett tag sen nu, men det jag skojj med mycket skratt. Och imorrn blir det att träna med henne och Fredrik efter skolan. Ska bli ganska skönt faktiskt.
Nu måste jag tillbaka till NO frågorna och sen kanske jag sätter mig med gitarren en stund till!

Regnet

Usch, gillar inte att det håller på att regnar såhär, man blir ju bara blöt och kall! Det var ju soligt och fint i morse så jag sket i att ta en jacka med mig, och såklart börjar det regna så man får cykla hela vägen hem i regnet! Mindre kul, men nu ska jag spela lite gitarr och sen plugga NO tror jag.

Onsdag 090506


Gamal bild på mig och Jennie, men jag gillar den!

Fixade Spotify i morse, har hört att massa folk tycker att det är skitbra så jag får väl testa och se.

Hade inte så många lektioner idag vilket var väldigt skönt! Franskan var nog faktiskt bäst, för ovanlighetens skull. Tänk vad skönt det vore att ha en sån liten klass jämmt.

Sen var det då dags för orientering och jag sprang vg/mvg banan, väääääldigt nöjd med resultatet ska jag säga! Jag sprang banan på 53 minuter = MVG!!! Får väll tacka Markus och Hampus som satte tempot och peppade mig tills jag verkligen inte orkade mer.

Efter det bar det av till LIDL så jag kunde köpa lite godis och mat som jag kunde fixa i stallet, och sen så äkte jag till stallet då. Red BV...han var lite jobbig i början hoppade upp och ner och kastede sig åt sidan vid dörren ville inte fatta rätt galopp osv men han skärpe till sig på slutet iallafall och då kändes det jättebra.

Klar med fotoanalysen nu också, jag blev ganska nöjd faktiskt så jag hoppas bara att Eva också tycker att den är bra, nej nu ska jag ge mig och lyssna på musik och vara social på msn tänkte jag.
Pussciao!

Guitarr och dragharmonika

Ja jag har titlar och andra saker från svenskaprovet på hjärnan, därav rubriken.
Jag har insett att jag nog inte kommer att hinna göra alla saker jag hade skrivit upp, men jag får ta det viktigaste först. Jag ska skriva fotoanalys nu hade jag tänkt men jag måste hitta en bra bild först bara. Jag kan verkligen inte beskriva hur skönt det var att krypa ner i sängen och sätta mig vid datorn! Jag kommer nog att däcka rätt tidigt idag om inte analysen tar alltför lång tid. Fast det skulle nog behövas, måste samla krafter till orienteringsprovet imorrn!

To do:

Okej dagens to do lista är:
  • Åka ner till mamma och hämta lite grejjor
  • Träna
  • Spela gitarr
  • Göra fotoanalys
  • Brodera
  • Jobba NO
  • Skriva ett längre mer genomtänkt betydande inlägg
Tror att det var allt, nej nu ska jag nog faktiskt ta tag i att åka ner till mamma och träna när jag ändå är där nere. Hoppas verkligen att jag hinner med allt! Så slipper det bli så himmla stressigt imorrn.

Magic sticks


Jag och mitt snea leende och skrattgrop på ena sidan, haha hur kan man inte älska det lixom?

Glömmde att skriva i förra inlägget att redovisningen i SO:n gick sämst och jag hoppas bara på att jag får behälla mina betyg där.
Jag har faktiskt hunnit brodera, spelat gitarr, ätit upp mitt godis, kollat på gossip girl och sjungit singastar sedan sist. Nu återstår bara att plugga och kanska vara lite social på msn.

School and stuff

Jaha så var skolveckan igång igen, provet gick väll sådär men jag får hoppas på det bästa!
Ikväll blir det nog att plugga igen men den här gången så är det svenska författare. Lite gitarr måste jag också hinna med och så skulle det vara bra om jag tränade men det tror jag att jag tar imorrn istället.

Jag funderar på att byta ut min signatur, göra den lite mer personlig och så men det visar sig hur det blir.

Plugg

Nu sitter jag hemma hos min pappa och kom nyss ut ur duschen, väldigt skönt måste jag säga. Jag har också hunnit med att köpa godis och kolla på Dreamgirls. Jag gillade den faktiskt!

Nej nu måste jag ta och bli seriös och ta tag i mitt pluggande, förstochfrämst hemkunskapen. Prov på hela boken imorrn känns ju mindre kul men det finns ju inget man kan göra åt saken.

Kände bara att jag var tvungen att slänga med en bild...och ja första bästa fick duga!

Packapackapacka

Japp nu är det söndag, och det betyder packa och flytta! Jag har faktiskt packat klart och är färdig att åka men mamma har bakat muffins så jag ska vänta en liiten stund bara. Sen tänkte jag åka förbi hemköp på vägen till pappa och köpa med lite godis och sen titta på dreamgirls som är inspelad på boxern därhemma! Jag har faktiskt inte ätit så mycket godis den här veckan (glass har jag dock ätit en del men det räknas inte nu okej?) så jag tycker att jag kan unna mig det och lova migsjälv att jag ska träna imorgon.

Irriterad!

Åhhh jag och Mickis skulle ner och träna nyss men det ville tydligen inte gud eller vad man nu ska säga, för från och med idag så är nautilus stängt på söndagar! Skit också, vi som var taggade på att träna -.-' visst man kan väl ge sig ut och springa men det har jag faktiskt ingen som hellst lust med just nu.

För att inte låta allt för arg och sur så kan jag berätta att min kväll igår spenderades ute på parkudden med trevligt sällskap!

Bara för att jag inte kunde träna så ska jag ligga här i sängen och kolla på en film eller nåt (:

You'll never reach it



Hahahaha ja såhär blev då jag att se ut efter våran väldigt seriösa redigering! Vi kom dock fram till att jag inte ska bli anorektiker.

Bara lördag

Det känns verkligen som Söndag idag och det ska bli underbart skönt att vara ledig imorrn med, hoppas på fint väder då med såklart! Man blir ju helt chockad när man kommer på att det bara är början på maj och ändå så är det 20 grader varmt, sol och man springer runt i shorts och linne utan att frysa det är helt ju underbart. Någon mer är jag som kommer ihåg att det faktiskt var snö kvar för ungefär en månad sen?

Igår så tog jag det mest bara lugnt och så gick jag ner på stan och köpte glass och satt där nere i ett par timmar kanske? Tiden går fort när man har bra sällskap! Sen så åkte jag ju till min pappa som fyllde år och gav honom hans present och sick fika + tårta. Största delen av kvällen spenderades vid tvn med godis.

idag fick jag med mig Mickis ner på stan och åt glass (idag igen) men det var ännu varmare idag ju så det var välbehövligt. Vi letade kläder inne på affären som har gått i konkurs och rear ut allt, men det var varmt, trångt och så hitte vi ingenting så vi gick ganska snart därifrån. Vi sprang runt lite på stan och sen gick vi hem hit och åt rabarberpaj och lekte lite med Photoshop! Hahahah slänger in ett resultat av det i ett annat inlägg. Vill bara tilllägga att jag har lyckats bränt mig på bröstet idag, faaan! Inte bra alls, men vi får bara hoppas på att det blir bra och brunt snart (:

1:a maj

Det var ett tag sen jag skrev här nu men jag har inte riktigt haft tid!

Igår ver det ju Valborg då och det var rätt kul, jag klagar iallafall inte. Det hände både roliga och mindre roliga saker men kvällen spenderaden iallafall med bästa sällskapet och jag träffade mycket trevligt folk. Kvällen började hos Amanda, sen vidare till parkudden och sedan på stan.

Det är sjuuukt fint väder idag så jag ska nog ta och gå ut och sätta mig i solen ett tag snart, någon gång under dagen ska jag åka upp till pappa och gratta honom också, han fyller 39 idag! Jag måste köpa något till honom innan också, jag tycker verkligen att det är jättesvårt att komma på presenter till folk och min pappa gör ju inte saken lättare genom att inte önska sig något alls eller bara säger att han vill ha strumpor eller något sånt.

Nu kallar solen på mig, puss!

RSS 2.0