Sluta blogga?

Jag funderar på att officielt sluta blogga nu, känns aldrig som om att jag har något att skriva om. Men det kan ju ändra sig ganska fort så jag vet inte hur länge det håller i sig. Tänkte iallafall slänga in en veckoplannering av resten av veckan mest för min skull så att jag kommer ihåg vad jag har inplannerat?! Mitt minne sviker lite ibland.

  • Imorrn: Linda
  • Torsdag: Städa hos farfar
  • Fredag: Kiwi, sen Malin
  • Lördag: Löa
  • Söndag: BIO MED LINDA!!! :D
Förmodligen har jag glömmt något men det fixar sig nog.

Rubrik?

Jag hatar att komma på rubriker, det är så jobbigt ibland!

Jag har inte skrivit på superlänge, dåligt av mig men jag har inte haft något intressant att skriva eller lust överhuvudtaget. Men min dag idag har vart trevlig, först rida ut med Elin sen träffa Emma, baka bullar och lite annat. Vi var sjukt bäst på att baka Emma och jag!

Imorrn blir det långritt till sommarbete, I'm guessing kul, blött och ont! Sovdags nu för jag håller på att tuppa av, pusshei

Lokal dressyrtävling

Jag var ju då funtionär på tävlingen idag, gjorde inte så mycket egentligen. Hämtade ett par protokoll, hämtade sallad med Carre på smörgåsfabriken och mest bara gled runt och pratade och så. Lite jobbigt att ta sig upp vid kvart i 8 dock, och det blir inte bättre imorrn då det är tävling ingen! Fast Regional vilket innebär något svårare klasser. Jag ska vara gridöppnare med Amanda under den medelsvåra klassen. Så bloggandet blir nog inte bättre imorrn än vad det har varit resten av den här veckan.

Efter det så gick jag hem till Helena, vi sjöng singstar, pratade om allt och inget osv. Sen tog vi oss hem till mig och sjöng mer singstar (andra skivor) och nu sitter jag och väntar på maaat!

Sämst

Usch, jag är sämst på att blogga känns det som...uppdaterar aldrig ochhar aldrig något roligt eller vettigt att skriva men det hade ni nog redan märkt vid det här laget?

Aja jag kindpf fastnade med boken idag, och läste ut den (!) så där är min anledning till att jag inte har varit mer aktiv idag, en dålig sådan men anyways. Jag mför det är måste  sova nu för det är tävling imorrn och jag ska gå upp klockan halv 8! Jippie!
Ska försöka komma ihåg att ta med kameran men jag lovar inget eftersom jag förmodligen inte kommer att vara vaken ordentligt när vi åker.

Violent delights have violent ends

Torsdag idag vilket betyder städa hos farfar! Sen så ringde Helen till mig så vi gick till 37an och åt glass och till bibioteket (nördvarning) aja men iallafall så lånade jag andra twiligtboken <3 på ENGELSKA! Så det kommer att hålla mig sysselsatt ett tag framöver, så kanske jag kan hålla mig lite mer från datorn vilket vore ganska så bra.

Svar till Emma: TACK! :D Men det gör du nog om du skulle försöka, man har ju bilden att gå efter :)

Förresten så var detta mitt 100:de inlägg! (WOHO!)

Så kan det gå om man inte har något att göra..

Ja återigen så har jag fastnat vid photoshop...ovanligt? Jag har ritat av porträtt, döm mig inte för hårt då det är första gången jag ens försöker göra sånt här men ni ska få se en bild på Alex!


So i put my arms around you

Dålig uppdatering...igen jag vet men jag har varit upptagen med lite annat. Bla så har jag suttit 7 timmar nu med photoshop och vad jag har gjort får ni se sen. För jag vill att personen i fråga som är på bilden ska tycka att den är okej och så innan jag lägger ut den någonstans.

Kollade in på Annas blogg för en liten stund sen och såg ett klipp på Lacey och Kameron från So you thonk you can dance, då fick jag stor lust att börja dansa! Det får jag ioförsig alltid när jag ser på sånna program. Men jag skulle verkligen kunna göra sådär!

Aja, ska ta och laga lite mat och sedan dra mig till stallet och rida. Jag SKA skriva mer ikväll, jag lovar!

RSS 2.0